Home
Home

 

Vaig néixer a Barcelona l'any 1979 i, des de que en tinc memòria, tota la meva vida ha estat relacionada al món que envolta la música i el cant. 

Des de ben jove vaig interessar-me per rebre tota mena de formació en música, piano, tècniques vocals, interpretació i dansa. Les meves inquietuds m'han portat a obtenir la titulació de Professora de Cant pel Conservatori de Música del Liceu, la Diplomatura en Educació Musical per la UAB i un Màster de Musicoteràpia a l'Institut Superior d'Estudis Psicològics. La meva pròpia formació vocal ha anat lligada a diversos estils. He treballat repertoris diversos amb professors de Teatre Musical, d' Ópera i del Mètode Estill Voice Training System. I com que sempre m'ha atret molt la psicologia i el treball de la persona com un TOT, he treballat la Intel·ligència emocional, i segueixo el Mètode Pilates i el Mètode Grinberg. 

Aquesta barreja de disciplines, m'ha portat a compaginar les meves dues grans passions: la docència i el treball com a actriu i cantant. 

En aquesta web em podreu conéixer en les dues facetes. Espero que us resulti interessant.