Home
Home

 

Presentació
Currículum artístic
Foto
Videobook
Serveis
Contacte
Agraïments
Vull donar les gràcies a tots els que m'han ajudat al llarg de la meva trajectòria.

En primer lloc, agrair als meus alumnes la seva confiança en mi, les vivències que hem compartit i el molt que he après amb tots ells (grans i petits) al llarg dels anys que porto ensenyant. I de manera especial, vull donar les gràcies als que m'han permès investigar amb ells els beneficis de la musicoteràpia durant les pràctiques per a realitzar la tesina final del màster.

No vull deixar de donar les gràcies també a tots aquells mestres i professors als que he admirat i estimat al llarg del meu camí i amb els que he après a gaudir de cada aprenentatge i a sentir la passió d'ensenyar.
Vull agrair també l'ajuda i el suport de la meva tutora musicoterapeuta, Nicoletta Valente, que em va oferir sempre el seu assessorament i la seva supervisió per a dur endavant la meva investigació. A la Montse Vila, la seva implicació al guiar-me en el meu propi camí d'autoconeixement, a través del Mètode Grinberg, per anar a la recerca de la meva essència i ajudar-me a poder desenvolupar al màxim les meves capacitats. I a la Carme Nonell per deixar-me endinsar en l'inconscient a través del Mètode GIM de musicoteràpia.

A tots els que en algun moment de la meva trajectòria artística heu confiat i comptat amb mi com a intèrpret, moltes gràcies. I a tots els que en alguna ocasió m'heu fet arribar comentaris expressant que escoltar-me us havia transmès emocions gratificants, dir-vos que no hi pot haver-hi millor regal per a una artista.

Julio, gràcies per regalar-me el teu art amb les teves fotografies. Nora, gracies pel teu temps i creativitat en el videobook. I Biel, gràcies pel treball que heu fet des de Croma Produccions Multimèdia per intentar reflectir en aquesta web el que vinc fent i ajudar-m'ho a mostrar des d'un punt de vista proper i personal.

I per damunt de tot, agrair als meus pares que des de petita m'hagin obert sempre les portes per a explorar les meves facetes artístiques i per a desenvolupar les meves inquietuds. A la Noa i el Max, els meus fills, que omplen cada instant de la meva vida. I al meu company, agrair-li tot: l'amor que fa créixer en mi dia a dia, el poder comptar sempre amb ell i l'enorme paciència que té amb mi al permetre'm tenir d'amants el cant i la musicoteràpia.

Gràcies a tots per ser al meu costat.